За нас

За нас

Лидерът в бранша H&D КЕТЪРИНГ предлага своите услуги успешно на пазарa и печели доверието на своите клиенти с високо качество на кетъринг обслужването,конкурентни цени и  организация на събития.

Опита, гъвкавостта ,професионализма и специално отношение към всеки клиент индивидуално са качествата, с които спечелихме безброй нови и постоянни клиенти. Нашите специалисти и готвачи са отлично подготвени в своята област, всеки със собствен стил.

Кетъринг за нас е изкуството да се извае събитие – форма, завършена до последния детайл. Ние владеем това изкуство до съвършенство.И резултатът перфектен вкус и невероятно изживяване. Всеки важен повод за Вас, официален или личен, можем да превърнем в незабравим момент.

Персоналното отношение към клиента за нас е на първо място. Затова обръщаме специално внимание на всеки вкус и предпочитания. За нас всеки клиент е специален .
Предлагаме разнообразни менюта,с богат избор. Така всеки клиент може да се наслади на здравословно меню, вегетариански, постни ястия или да направи своя индивидуален избор

Доставки: Доставката е 3лв. в рамките на София (Околовръстен път) ,за поръчки над 109лв. е БЕЗПЛАТНА.

 

Заявки за доставки се приемат до 16.00h на предходния ден.Поръчките за понеделник се приемат до 16.00часа на петък.

Здравословното хранене е балансирана консумация на храна, осигуряваща повече от 40 хранителни вещества. Тези незаменими хранителни вещества включват 9 аминокиселини. Аминокиселините се съдържат в: белтъците, някои мастни киселини, (съдържащи се главно в растителните мазнини), витамините и минералите вещества. Храните доставят също веществата,източници на енергия за организма - белтъци, въглехидрати и мазнини. Храните, особено тези от растителен произход, са богати източници на биологично активни съединения, които не са хранителни вещества, но оказват влияние върху здравето на човека. Пълноценното хранене изисква консумация на разнообразна храна. Това може да се постигне, като в диетата се включат храни от различните хранителни групи. Препоръчително е в отделните дни да се избират различни представители на тези групи.  При бременните или кърмещите жени,  диетите може да са различни и трябва да съответстват на специфични изисквания за съответното състояние.. Диетолозите казват, че най-добрият метод да намалим теглото си, ако не поемаме храна след 19.00часа или поне три часа преди сън. Преяждането вечер е един от факторите за трудно лечими заболявания като гастрит, възпаление на жлъчния мехур и панкреатит. Големите дози храна претоварват тялото ви, утежняват преработката и усвояването на храната. За да нямаме проблеми с наднорменото тегло и гастроентирологичните заболявания, най-добре е да се храним  често и по малко.